Valokuvagalleria

 

E-SENIORIT RY:n VUOSIEN 2019 - 2020 VUOSIKOKOUS IMATRALLA 6.- 7.09.2021.

            Teksti: Sinikka Malmiaho   Kuvat: Aaro Lahtinen

 

 

Kuulumisia E-seniorit ry:n vuosikokouksesta ja 100 -vuotisjuhlaillalliselta Turun Linnassa 13.05.2019.

 

(teksti Sinikka Malmiaho, kuvat Aaro Lahtinen)

Esiintyjiä Turun linnassa. (kuvat Aaro Lahtinen)

E-seniorien vuosikokous tänä vuonna oli 100-vuotisjuhlien kunniaksi myös hieman juhlavampi. Osanottajia kokouksessa oli ennätyksellinen määrä eli 76 yhdistyksemme jäsentä. Kokouksemme juhlapuhujaksi oli saatu valtiopäiväneuvos, Tradekan hallituksen puheenjohtaja Markus Aaltonen. Hänen puheestaan otteita kesäkuussa ilmestyvässä kesäkirjeessä.

Markus Aaltosen puheen jälkeen sekä kauppaneuvos Veikko Järvisen kunniajäseneksi kutsumis- juhlahetken päätyttyä alkoi varsinainen vuosikokous.(juhlahetkestä erillinen osio tällä palstalla)

Vuosikokouksen puheenjohtajana toimi itseoikeutetusti E-seniorien puheenjohtaja Reijo Kiukkonen. Sihteerinä oli Sinikka Malmiaho. Kokous sujui jouhevasti kun esitetyt toimintakertomus, tilinpäätös ja tase sekä toimintasuunnitelma ja tuloslaskelma hyväksyttiin muutoksitta ja hallitukselle ja taloudenhoitajalle myönnettiin vastuuvapaus. Kokouksessa muistettiin myös hiljaisella hetkellä vuoden 2018 ja alkuvuoden 2019 poisnukkuneita jäseniämme.

Hallituksen kokoonpanoon tuli myös muutoksia. Pitkäaikainen puheenjohtamme Reijo Kiukkonen halusi luopua E-seniorien vetäjän roolista ja uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Harri Nykänen Imatralta. Reijo jää kuitenkin hallitukseen jäseneksi. Eli hallituksen kokoonpano on: Harri Nykänen pj, Jukka Sirén varapj, Harri Finér, Kostia Järviaho, Reijo Kiukkonen, Sinikka Malmiaho ja Seppo Sievänen.

Yhdistyksemme jäsenen Markku Kokkolan kirjoittama ja kokoama juhlajulkaisu "Liikkeenhoitajien kerhosta E-senioreihin". Työ on ollut vaativa ja aikaavievä aineiston kokoamisessa, jäsentelyssä ja tietojen keruussa. Kirja julkistettiin juhlakokouksemme yhteydessä Turun linnassa. Suurkiitokset Markulle kotijoukkoineen onnistuneen ja selkeälukuisen teoksen julkaisemisesta.

E-seniorit ry:n vuosikokoustapahtuma 14.05.-16.05.2018 ja Tukholman risteily.

Millesgården-taidemuseo kohteemme Tukholmassa!

Millesgården on Lidingössä Tukholman lähellä sijaitseva taidemuseo ja veistospuisto. Millesgården on kuvanveistäjä Carl Millesin ja hänen vaimonsa Olgan elämäntyö, minne he rakensivat taiteilija-ateljeen ja sitä ympäröivän puiston veistoksineen. Millesgården säätiöitiin vuonna 1936, ja siitä tuli ruotsalaisten yhteistä omaisuutta.

Retki oli mielenkiintoinen ja sai kovasti kiitosta osallistujilta. Alla kuvia museosta ja puistosta.

   (ei kuvatekstejä. Kuvat Aaro Lahtinen)

Vuosikokous Siuntiossa 5.-6.5.2014

Kokousväkeä Siuntion Talvipuutarhassa
Toim. joht. Perttu Puron katsaus
Veikko Järvinen johtaa puhetta
Kulttuurimaisemaa hotellin ikkunoista
Taukohetki
Taukotarinoita
Puheenjohtaja Reijo Kiukkosen illallispuhe
Illallistunnelmia
Hyvää ruokaa ja keskustelua
Illallisella
Historiaa - Siuntion keskiaikainen kirkko.

 

 

 


Vuosikokous Ikaalisissa 6.-7.5.2013
 

Kokouksen osanottajia
Kokouksen osanottajia
Rantasipi Ikaalisten kylpylä
Nopeimmat ehtivät tutustua Ikaalisten kauppalaan - Nykyinen kaupungintalo
Ikaalisten kirkko
Kauppalan portti