Yhdistysdokumentit

Hotellimajoitusetu E-senioreille 2017 käytetty!

 

 

Olemme saaneet Tradekasta tiedon, että OSKTUKI lomien tämän vuoden kiintiö on varattu loppuun.
Tällä koodilla ei siis ole mahdollista hotellilomia enää tänä vuonna varata.

 

Huonevaraukset nyt myös Cumulus-, Rantasipi- ja Seurahuone-nimillä

Restel uudisti varausivuja - hotellivaraussivun etsiminen on nyt helpompaa hotellin nimellä: osoitteista www.cumulus.fi, www.rantasipi.fi  löytyvät kaikki nämä hotellit ympäri Suomea. Osoitteesta www.hotelliseurahuone.fi  löytyy Hotelli Seurahuone Helsinki.  Vanha tuttu varaussivu www.restel.fi  toimii tietysti myös edelleen.

Varauksen tuotetunnutkset ovat ennallaan: Henkilökunta/Eläkeläinen -kortina haltijoilla tuotetunnus on RESTELHK ja E-seniorien lahjoitustuki-hotellilomavarauksen tunnus on edelleen OSKTUKI.  Edelläkerrottujen varaussivujen uusi malli on alla olevan pdf-tiedoston näköinen, siinä esimerkkinä on Osuuuskunta Tradekan jäsenen varaus, mutta eläkeläisten varaukset tehdään samalla sivulla, vain tuotetunnus on erilainen, siis joko RESTELHK tai OSKTUKI.

Tutustu oheiseen malliin, niin varaus sujuu helpommin!

JOS jollakin E-seniori-ystävällä ei ole tietokonetta tai älypuhelinta, niin varaus onnistuu myös Restelin varauskeskusnumeron kautta:  020 055 055  Muista aina mainita PINS-Eläkeläinen -kortistasi.

Hotelleihin Holiday Inn, Crowne Plaza ja Hotel Indigo Helsinki-Boulevard, voi huonevarauksen tehdä vain varauskeskuksesta puh. 020 055 055.

(päivitetty 7.7.2016/HK)

 

PDF-tiedostoTradeka jäsenten huonevarOHJE 20062016.pdf (275 kB)
Huonevaraukset myös hotellien nimisivuilta jäsenille ja eläkeläisille. Tutustu uuteen varaussivun malliin! (päivitetty 7.7.2016/HK)