Mennyttä toimintatietoa

Liitteet 3kpl

TOIMINTAVUODEN 2016 TAPAHTUMAT

Oopperan Kummitus 26.1.2016

Toimintavuosi alkoi tammikuussa. Olimme onnistuneet varaamaan 41 kpl lippuja Suomen Kansallisoopperan musikaaliin "The Phantom of Opera". Ilta oopperassa oli onnistunut ja jaosto tarjosi  osallistujille väliaikakahvit.Kaikki 41 lippua varattiin nopeasti loppuun eikä lisälippuja ollut saatavana.

Etelä-Suomen jaoston vuoden 2016 vuosikokous

pidettiin Kampin palvelukeskuksessa 4.3.2016. 

Operettimatka Tallinnaan

Operettimatkan Tallinnaan teimme 7.-8.4., majoituimme Sokos Hotel Viruun ja kävimme Estonia teatterissa katsomassa operetin "Sirkusprinsessa".

E-Seniorit ryn vuosikokous Aulangolla

16-17.5.2016 pidetyn vuosikokouksen järjestelyt olivat Etelä-Suomen jaoston vastuulla ja onnistuneen kokouksen ja oheisohjelman osallistujamäärä oli peräti 128 henkilöä, joista 73 oli E-S jaoston jäseniä seuralaisineen.

Kesäretki Kotkaan Merikeskus Wellamoon 23.8.2016

Kesäretken teimme Kotkan seudulle, pääkohteena Merikeskus Wellamo. Matkalla pysähdyimme Porvoossa aamupäiväkahville, Kotkassa tutustuimme Wellamoon ja söimme lounaan Ravintola Keisarinsatamassa ja sieltä jatkoimme Langinkosken keisarilliseen kalastusmajaan. Kotimatkalla kävimme Eija´s Gardenissa, jossa joimme iltapäiväkahvit.

 Ulkomaanmatka 15.-19.10.2016 Islantiin

Matkan kohokohtia olivat uiminen sinisessä laguunissa, kiertoajelu Reykjavikin ympäristössä, kultainen kolmio: Geysirit, Gullfossin vesiputous ja Pingvellirin kansallispuisto. Lennot tehtiin Iceland Airilla, majoituimme hyvätasoisessa keskustahotellissa Reykjavikissä. Suuri osa matkalaisista osallistui myös Valasretkelle. Matkalle osallistui 33 hlöä. Osallistujia oli myös Keski-Suomen ja Pohjois-Suomen jaostoista. Vastuullinen matkanjärjestäjä oli Ykkösmatkat-matkatoimisto.

Huom! Retkiohjelman näet tästä

 

Käynti Ateneumin taidemuseossa

8.11.2016 kävimme  Ateneumissa, jossa oppaan johdolla tutustuimme Amedeo Modiglianin näyttelyyn. Mukana oli 24 hlöä.

Pikkujoulujuhla 30.11.2016

Tapahtumarikkaan toimintavuoden tapahtumat huipentuivat pikkujoulujuhlaan, jota vietettiin Ravintola Kaisaniemessä Helsingissä Sähkeet-komediashown ja illallisen merkeissä.  Aloitimme pikkujoulun glögillä ja nautimme maittavan illallisen seisovasta pöydästä. Pikkujouluun osallistui 59 jäsentä ja seuralaista.

(päivitys 18.12.16 R Kervinen)

VUODEN 2015 TAPAHTUMAT:

Teatterissa kävimme 3.2.2015

Tiistaina 3.2.2015 olimme Kansallisteatterissa katsomassa komediaa "EUROPAEUS".        Jaosto tarjosi osallistujille väliaikakahvit.

Etelä-Suomen jaoston vuosikokous pidettiin 24.2.2015

Kampin palvelukeskuksen Fade-kerhotilassa Helsingissä.

Vuosikokouksessa käsiteltiin ja hyväksyttiin vuoden 2014 toiminta- ja tilikertomus sekä vuoden 2015 toimintasuunnitelma ja talousarvio. Yhdistyksen puheenjohtajaksi esitettiin  valittavaksi Reijo Kiukkonen

Jaoston puheenjohtajaksi valittiin edelleen Reijo  Kiukkonen, varapuheenjohtajaksi Matti Korko, sihteeri-rahastonhoitajaksi Riitta Kervinen, jäseniksi toimikuntaan Eero Fagerlund, Raimo Pulkki, Terttu Virkkunen ja uutena Sinikka Malmiaho.

Muut asiat kohdassa Jorma Tuukkanen luki laatimansa esityksen koskien "E-LIIKKEENJOHDON YHDISTYSTOIMINTA 100 VUOTTA" -historiaa ja luovutti 24-sivuisen tiivistelmän liitettäväksi pöytäkirjaan. Asia merkittiin tiedoksi ja se tulee esille Kuopion vuosikokouksessa.

Kokouksessa oli läsnä 28 hlöä.

Virkistysloma Pärnuun 22.-29.3.2015

Maaliskuussa teimme perinteiseen tapaan kylpylämatkan Viroon, Pärnun Tervis-kylpylän 3.-taloon. Ystävällinen henkilökunta, hyvä ruoka ja iloiset e-seniori kylpijät tekivät matkasta onnistuneen ja virkistävän. Viimeisen illan yhteinen illanvietto hauskoine puheineen kruunasi kylpyläviikon.

Kesäretki Serlachiuksen taidemuseoihin Mänttään 18.8.2015

Kokopäiväretki Mänttään Serlachiuksen taidemuseoihin tehtiin kauniissa säässä. Matkalla pidimme kahvitauon Ilolan Maatilalla Valkeakoskella. Asiantuntevien oppaiden johdolla tutustuimme Mäntässä Gustaf-museoon, katsoimme elokuvan Serlachiuksen tarina ja Göstan maittavan paviljonkilounaan jälkeen tutustuimme vielä uuteen Gösta-taidemuseoon. Retkelle osallistui 36 jäsentä seuralaisineen ja matkalaiset olivat tyytyväisiä onnistuneeseen retkeen.

Ulkomaanmatka "Tonavan helmet ja uusi Eurooppa" 31.8- 7.9.2015

Ulkomaanmatkamme musiikkikaupunki Wieniin, kiehtovaan Bratislavaan ja kulttuurin kehtoon Budapestiin oli tapahtumarikas ja onnistunut. Matkalla tutustuimme keisarillisen Wienin tärkeimpiin nähtävyyksiin ja mm. Sissin ja Franz Josefin  keisarillisiin asuntoihin, osa matkalaisista osallistui Mozart-konserttiin Musikvereinin kultaisessa salissa, lounaat ja illalliset nautittiin mielenkiintoisissa ravintoloissa. Bratislavan vanhakaupunki viehättävine katukahviloineen houkutteli matkalaisia leppoisaan illanviettoon. Unkarin puolella kävimme kauniissa historiallisessa Györin kaupungissa ja vierailimme Gerébyn kartanolla ja -hevostilalla. Budapestissa matkamme kohokohta oli risteily Tonavalla omalla charter-laivalla, jonka aikana katselimme upeasti valaistua kaupunkia ja Tonavan rannan mahtipontisia rakennuksia sekä söimme maittavan illallisen ruokajuomineen.  Loistavan oppaamme  Päivi Taskisen tietomäärä häikäisi ja kuljettajana toimineen Risto Haikosen ammattitaito ja ystävällisyys tekivät matkasta täysipainoisen elämyksen. Matkalle osallistui 31 henkeä.                                      

Täydellisen monipuolisen matkaohjelman näet tästä linkistä

(päivitetty 15.9.2015)

Joulujuhlaa vietettiin perjantaina 27.11.2015

päivällisen ja konsertin merkeissä Järvenpäässä. Maittavan päivällisen söimme HÄRMÄN RATISSA ja kuulimme puheenjohtaja Reijo Kiukkosen puheen, joka käsitteli mm. ajankohtaista Sibeliuksen juhlavuotta ja jaoston päättymässä olevan vuoden kulttuuripitoista ohjelmaa. Päivällisen jälkeen siirryimme Järvenpää-talon Sibelius-saliin nauttimaan ihanasta konsertista, jossa maailmankuulu basso Jaakko Ryhänen ja tenori Jyrki Anttila sekä elävä legenda Seppo Hovi esittivät operetti- ja viihdemusiikin helmiä. Joulujuhlaan osallistui ennätysmäärä jäseniä seuralaisineen eli 73 hlöä.

(päivitetty 28.11.2015/RK)

PDF-tiedostoJäsenkirje-1_2016pdf.pdf (255 kB)
Etelä-Suomen jaoston vuosikokous 4.3.2016 Operettimatka Tallinnaan 7.-8.4.2016 Ulkomaanmatka Islantiin 15.-19.10.2016
PDF-tiedostoKesä E-S Jäsenkirje-2_2016.pdf (201 kB)
Etelä-Suomen jaoston kesäretki Kotkaan 23.8. ' Vellamon houkutukset' ja marraskuun päiviä virkistetään Amadeo Modiglianin näyttelyssä Ateneumissa 8.11.
PDF-tiedostoJäsenkirje-3_2016.pdf (178 kB)
Etelä-Suomen loppusyksy 2016: Ateneumiin 8.11. ja Pikkujoulu Ravintola Kaisaniemessä 30.11. Lue lisää oheisesta Jäsentiedote 3/2016- linkistä